Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Waar ik in mij vorige berichtje schreef over mijn vader, dat geldt natuurlijk ook voor mijn moeder. Hoe kan ik dat nu vergeten ! Zij kwamen vanuit Breezand met 8 kinderen terug in de Wieringermeer.

Willy de Bruin-Bakker - 03-06-2019 - 15:09

Tja, en nu heb ik gelezen dat deze mooie gemeente opgeheven wordt. Erg triest. Terug gekomen uit de oorlog en onderwaterzetting van de Wieringermeer, behoorde mijn vader tot de eerste gemeenteleden van deze kerk. En ik heb mijn jeugd hier doorgebracht. Eerst in Middenmeer in de aula van de oude ULO-school, een houten gebouw, en later in de nieuwe ULO-school. Die inmiddels ook niet meer bestaat. En na omzwervingen zijn jullie in dit mooie gebouw terecht gekomen. En nu stopt het dus. Ik hoop en bid dat ieder van jullie een goede plek gevonden heeft en dat jullie elkaar niet uit het oog verliezen. Het ga jullie goed en Gods zegen voor de toekomst. Ik heb begrepen dat het gemeente blaadje ook niet meer bestaat. Dus wil ik iedereen ook bedanken die mij een kaart of bemoediging gestuurd hebben na het sterven van mijn man Age. Daar was ik erg blij mee. Hartelijke groeten van Willy de Bruin - Bakker.

Willy de bruin-Bakker - 30-05-2019 - 13:22

Lieve mensen, wat een verrassing deze nieuwe site. Ik typte in " het kompas " , eigenlijk voor het maandelijkse kerkblaadje en nu ben ik hier terecht gekomen. FIJN !! Zal ik geregeld bezoeken denk ik. Ik voel me nog altijd erg verbonden met deze gemeente en dat zal altijd wel zo blijven denk ik. Ik zal even een fotootje uploaden van de familie Klaas Bakker met zijn zussen en zwagers. Hartelijke groeten, Willy de Bruin - Bakker.

Willy de Bruin - Bakker - 19-02-2013 - 15:51

Lieve broers en zussen,
Wat was het een geweldige open dag. De renovatie is heel goed gelukt. Het is een prachtige grote zaal geworden. In alle opzichten was het een hartverwarmende dag. Door de leuke activiteiten en vooral om jullie weer te mogen ontmoeten!! God's zegen bidden we jullie toe met de volgende "bouwplannen" geinspireerd door de grote Architect.
Evert en Joke Vos
Marleen en Arend

Evert en Joke Vos - 19-06-2012 - 19:31

mensen wat hebben jullie er een mooie kerk van gemaakt.
super klassen. ook de site is heel netjes

vandaag was er een open dag en daar was ik ook van de partij.
ik heb van die dag wat foto's gemaakt.
deze kun je vinden via http://www.hollandse-passie.nl/fotoalbum.html
dan kom je op mijn website klik dan op de workshop foto's daar staan ze op.

groeten amanda van loon

amanda van loon - 16-06-2012 - 19:32